Trainers zijn zelf ook geadopteerd


Het programma dat wij bieden is uniek in zijn soort en is nog nooit in deze vorm aangeboden.

Niet alleen is dit de eerste opleiding tot adoptiecoach voor geadopteerden in de wereld, het is tevens de eerste opleiding dat volledig wordt gegeven door gekwalificeerde geadopteerden.

TRAINER

hilbrand westra

Hilbrand is grondlegger van adoptiecoaching in Nederland. Hij voert sinds 2009 o.a. een succesvolle praktijk als adoptiecoach.com Hilbrand studeerde naast Personeel & Arbeid en Arbeidsociologie, ook Contextuele Therapie, InterCultureel Systemisch Werk en Opstellingen. Hij is daarnaast expert op het gebied van Systemisch Traumawerk en doceert op dit terrein in binnen-en buitenland. In 2015 is Hilbrand Koninklijk onderscheiden als Ridder in der Orde van Oranje Nassau voor zijn werk in het adoptieveld.

TRAINER

kim Oriana draijer

Kim heeft een fascinatie voor de ontwikkeling en effectiviteit van mensen en wat hen daarbij mogelijk belemmert. Ze heeft zich via diverse gespecialiseerde trainingen en opleidingen zich verder verbreed en verdiept op menskundige en persoonlijke ontwikkeling. Ze is een kei om de vaart in het proces te houden en is in staat precies te doen wat nodig is. Het structureren van complexe vraagstukken is een van Kim haar sterke punten. Kim is Managing Partner van Evolvere. Management Advies & Trainingen en Werving en Selectie.

TRAINER

Mirjam Bina de Boer

Bina heeft als coach en trainer het vermogen om deelnemers op een verrassende manier naar hunzelf, hun omgeving en de situatie te laten kijken. Dit doet zij door haar kennis, kunde en ervaring te combineren met haar gevoel voor mensen. Ze inspireert, motiveert en reflecteert waar nodig. Ze is oprichter en medebeheerder van een adoptie forum en heeft haar kennis verworven door het volgen van verschillende opleidingen op het gebied van psychologie, coaching, NLP en systemisch bewustzijn.

INFO

CO-TRAINERS

 

Momenteel zijn we in gesprek met diverse mensen die een bijdrage zouden kunnen leveren als gastdocent of trainer aan deze opleiding tot adoptiecoach.

 

Zodra de organisatie rond is wordt dat hier bekend gemaakt.

VACATURE

Mocht je een expertise hebben om geadopteerden te ondersteunen of te ontwikkelen tot professionals in het veld van mens & samenleving en een bewezen trackrecord hebben. Neem dan met ons contact op en wie weet wordt je een van de onze (gast)docenten.